Braila : Piata Traian - teatru si caini maidanezi

Primaria Braila cu nesimtirea care o caracterizeaza a alocat bani pentru un festival de teatru dar nu s-a gandit sa stranga si cainii maidanezi din fata acestuia. In scuarul din Piata Traian se aduna zilnic o haita de caini maidanezi. Unii sunt de marimi considerabile.

Agresivi si galagiosi ataca pe cine indrazneste sa treaca prin preajma dupa lasarea serii. Cum la festivalul de teatru va veni si domnul primar care si-a promis prezenta in cadrul unei conferinte de prsa, speram ca macar unul sa ii rupa pantalanii si astfel va intelege si dumnealui ca daca vrei sa arati a oras european cainii maidanezi nu au ce cauta prin centru si nici pe alte strazi.

Stiti cum se spune ca speranta moare ultima dar noi inca speram. Poate astfel isi vor face in final treaba si cei platiti sa o faca, pentru ca acum avem o lege clara care trebuie aplicata. Ca nu are norme interne primaria Brailei nu e treaba noastra. Incompententa nu e criteriu de neaplicare a unei legi. Adasar cand scapam de maidanezi domnule primar UTC-ist?

editorial pe Infoest.ro
http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386474412
Mai nouă Mai veche